2011-04-25

Människan är människa av en anledning!

This is for you♥ Because I care♥ Verona♥

Vi är något som kallas människan, eller med ett finare namn "Homo Sapiens". Vi är också släkt med alla däggdjur i världen, vilket gör även oss till ett slags djur, med dess rättigheter som alla djurrättsorganisationer ser till att alla djur ska få. Detta är suveränt bra och jag vill ge en eloge till alla som arbetar och kämpar för djurens rättigheter. Det är inte för inte det behövs heller, då många människor faktiskt bara släpper ut djur vind för våg, eller forskar på djur. Det är verkligen nödvändigt att skrika ut detta buskap idag för djurens rättigheter när saker är som de är fortfarande!
Men vem ska ta tillvara på de mest intelligenta djurens rättigheter, eller kan vi människor räknas som djur också i detta sammanhang, så vi kan ha samma rättigheter som djuren och få samma uppmärksamhet när det gäller!
För visst är det så att djuren behöver höjda röster, absolut. Men i dagens läge så behöver nästan människan samma höjda röster, som vill skrika för deras rättigheter, för vem behöver inte det idagens samhälle♥
För människan är människa av en anledning! Men just nu känns det inte som om vi har rätten på vår sida att få visa varför vi är människor. Och det behöver vi ändring på.

Verona♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar